Ons Team

Véronique Van Roey
Apotheker
Luc Van den Eede

Apotheker

Evelyne Haud’Huyze

Apotheker

Carlijn Van den Eede
Apotheker
Ellen Asnong

Apotheker

Patricia Clercx
Assistent
Maggy Joossens
Assistent
Kim Devalckeneer
Assistent
Dorien Christiaens
Assistent
Sandra Etienne
Assistent
Dimitra Tsampanis
Assistent
Maxime Godecharle
logistiek medewerker
Apotheek Extra-Pharma, Extra Zorg, Extra Service voor U

Apotheek Extra-Pharma in Kapellen is een ervaren team van bekwame apothekers. Dankzij de jarenlange expertise krijgt u uitgebreid advies dat heel specifiek op uw persoonlijke situatie wordt toegepast.

Onze naam is onze missie. We willen iets extra bieden. Extra service, extra groot aanbod, extra mensen om u te ondersteunen bij uw gezondheid, extra expertise, etc… Wij vinden uw gezondheid belangrijk en staan bekend voor de persoonlijke band met onze klanten.

We hebben een zeer ruim gamma aan cosmetica. Hierin kunnen we u adviseren voor de juiste producten die passen bij uw huid en lichaam. Wij maken samen met u een analyse om de beste oplossing te vinden voor een mooie en gezonde huid. Verzorging en levenskwaliteit zijn belangrijke pijlers in onze apotheek.

Vraag ons steeds vrijblijvend om advies. Wij staan steeds tot uw beschikking met raad en daad.

ONLINE APOTHEEK EXTRA-PHARMA

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze webshop kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Webshop hebt u de keuze uit meer dan 20.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

U kan eveneens online betalen en uw bestelling laten opsturen. Via Bpost krijgt u dan uw bestelling thuis geleverd of u kan het ophalen in een Bpost-afhaalpunt. U maakt de keuze op onze Webshop.